פורטל תעשיית השבבים בישראל מבית מגזין

פורטל תעשיית השבבים בישראל מבית מגזין

צ'יפורטל - פורטל של תעשית השבבים בישראל
חדשות מתעשיית השבבים בישראל

micron_P320
רכיב זכרון של מיקרון
יצרנית השבבים מיקרון טכנולוג'יז לא התייחסה לשמועות לפיהם היא מקיימת שיחות להשקעה בחברת אלפידה היפנית או אף לרכישתה ביום האנליסטים שהתקיים שם ביום שישי, אך לפחות אנליסט אחד מוול סטריט מאמין כי שתי החברות עדיין במו"מץ

האנליסט סי.ג'יי מוס, מחברת ברקליס קפיטל אמר כי החברה מאמינה שמיקרון ממשיכה במו"מ ותוצאתו תהיה רכישת נכסים.

"פרט להתערבות מצד הממשלה היפנית הקונסולידציה בתעשיית ה-DRAM הכוללת את אלפידה היא בלתי נמנעת, ותהיה גם חיובית עבור מיקרון", אמר.

אלפידה הסובלת מקשיים בשל ירידת מחירי ה-DRAM והיא צברה חובות של למעלה ממיליארד דולר מאז אפריל. החברה דיווחה כי היא מחפשת השקעות אסטרטגיות מצד לקוחותיה כדי לעזור לה לענות על מחויבותיה. שמועות על השיחות בין מיקרון לאלפידה מתרוצצות מזה מספר שבועות.


במפגש האנליסטים אמר המנכ"ל החדש מרק דורקאן והנשיא החדש מארק אדאמס, שניהם קודמו בשבוע שעבר בעקבות מותו של המנכ"ל הותיק סטיב אפלון. לדברי מוס, מיקרון תבצע מעבר חלק להנהלה החדשה, וכי שני האישים הללו מעורים היטב בחברה.
תגובות (0)Add Comment
כתוב תגובה
 
 
יותר קטן | יותר גדול
 

security image
העתק תווים מוצגים


busy

Chiportal Channel

www.Deezee.co.il בניית אתרים בעצם גלישתכם באתר הכנם מסכימים לתנאי השימוש בו - לחצו כאן לקריאת תנאי השימוש - כל הזכויות שמורות Chiportal (c) 2010


CHIPORTAL RSS FEEDS
כל החדשות
מאמרים ומחקרים
מוצרים חדשים והודעות לעיתונות